Jeg har i flere år døjet med jævnlige migræneanfald, som gjorde at jeg måtte aflyse alt når jeg fik dem.
Efter at jeg er startet til Alexanderteknik hos Jannik, er migræneanfaldene stort set forsvundet.
Hans store indfølingsevne og blide tilgang har støttet mig på en meget fin måde, - så jeg i dag har en 
langt bedre kontakt og tillid til min krop, og jeg er i mange situationer blevet mere nærværende og rolig.

En alexandertekniktime hos Jannik, - er for mig som at komme i himlen. 

Thea Larsen, - afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut

Mickey Ian Way:

Mit liv var ved at være et helvede pga. smerter fra 2 diskusprolaps og slidgigt i ryg og nakke. Jeg havde igennem tre år prøvet forskelligt, - fysioterapi, rygtræningsklinik, motionscenter og smertestillende medicin. De mange forfejlede forsøg på at få hjælp, førte til en depression der var svær at komme igennem. En ven anbefalede mig Alexanderteknik, - jeg var en del skeptisk, men jeg ville alligevel prøve. Mit møde med alexanderteknik kom til at overraske mig meget.

Jannik arbejdede med mig på en taburet, og efter 10 min. mødte jeg i spejlet et syn af mig selv, med en flot oprejst holdning, som jeg ikke har set i en del år. Undervisningen fortsatte på en briks, hvor det føltes som om at jeg blev strukket ud, og da jeg rejste mig, mærkede jeg en enorm lettelse i min lænderegion. Det var en følelse jeg normalt kun havde en gang i mellem når jeg lå ned. Valget var nemt: Jeg skulle fortsætte med alexanderteknik!

Efter få gange hos Jannik begyndte jeg at mærke betydelige forskelle i min hverdag, - og jeg lærte mig selv at kende på måder, der gjorde det muligt for mig at løsne op for, nogen af de mange spændinger jeg gik med til dagligt.

Jeg kan komme med de varmeste anbefalinger af alexanderteknikken.

MetGry:

Jeg havde stærke smerter i lænden og kunne knapt gå, og tre besøg hos kiropraktoren hjalp mig ikke. Jeg var rådvild, for hvad skulle jeg gøre som mor til tre. Til mit store held mødte jeg Jannik og bookede en Alexanderteknik-time hos ham. 
Jeg kunne mærke hvordan han kommunikerede med min krop, snakkede med den og ikke mindst hørte den. Og det var tydeligt at mærke hvordan min krop blev så glad og taknemmelig for at blive hørt og forstået. Efter blot denne ene session kunne jeg gå langsomt, med megen opmærksomhed på at fortsætte samtalen med min krop. Og næste dag dansede, løb og hoppede jeg. 

Jeg er så taknemmelig for at have mødt Jannik